Looking For Anything Specific?

Caner Erkin Asena Atalay - Asena Atalay Dan Caner Erkin E Dugun Hediyesi Foto Galerisi Fotograflari / Caner erkin'in geçen yıl yollarını ayırdığı sunucu asena atalay'la olaylı nafaka davasına devam edildi.

Caner Erkin Asena Atalay - Asena Atalay Dan Caner Erkin E Dugun Hediyesi Foto Galerisi Fotograflari / Caner erkin'in geçen yıl yollarını ayırdığı sunucu asena atalay'la olaylı nafaka davasına devam edildi.. Caner erkin ve asena atalay arasında sular bir türlü durulmuyor. 2013 yılında berkay ile asena erkin bebek odasından çıkarken yakalanmış ve olaydan kısa sonra. Eski eşi asena atalay'ın oğlu çınar'a iyi bir anne olamayacağı iddialarında bulunan caner erkin, oğlunu velayetini almak için mahkemeye de önemli kanıtlar bildirmiştir. Asena atalay ve caner erkin arasındaki velayet davasında hakim i̇syan etti gerginlik yaşandı beta. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in eski eşi asena atalay'dan olan çocuğunun velayetini almak için açtığı davanın görülmesine yine gergin bir şekilde devam edildi.

Duruşmanın gizli yapılmasını isteyen erkin'in avukatları ile aleni yapılmasını isteyen atalay'ın avukatları arasında sinirler sık sık gerildi. Caner erkin ve asena atalay cephesinde sular bir türlü durulmuyor. 2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. Türk magazin dünyasının şüphesiz ki en olaylı çifti caner erkin ve asena atalay 2010 yılında evlenmiş, bir de çocukları olmuştu. Caner erkin'in asena atalay'a yönelik açtığı davada çocuğunun kendisinde kalması gerektiğini savunurken.

Asena Atalay Caner Erkin Evlenirse Dugunune Giderim
Asena Atalay Caner Erkin Evlenirse Dugunune Giderim from img.gecce.com
Asena atalay ve caner erkin arasındaki velayet davası sonuçlandı. 17.10.2018 22:21 , güncelleme tarihi: Caner erkin'in bu sert açıklamalarından sonra asena atalay da harekete geçti. İstanbul aile mahkemesi'nde görülen duruşmaya davalı asena atalay avukatıyla birlikte katılırken, caner erkin'i avukatları temsil etti. Eski eşi caner erkin ile yıldızı bir türlü barışmayan ve sürekli olarak ortaya farklı iddialar atarak soluğu mahkeme kapısında alan asena atalay yine durmadı! Davanın sonucunda çocuklarının velayeti anne asena atalay'a verildi. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in eski eşi asena atalay'dan olan çocuğunun velayetini almak için açtığı davanın görülmesine yine gergin bir şekilde devam edildi. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin ile eski eşi asena atalay velayet davası gergin başladı.

Asena atalay, caner erkin'in boşanma protokolünde yer alan oğlunun masrafları karşılaması maddesini yerine getirmediğini iddia etmiş ve ödenen nafakanın 50 bin liraya çıkarılmasını talep etmişti.

Caner erkin'e karşı aylık 50 bin liralık iştirak ve yardım nafakası talebiyle dava açan asena atalay duruşmada tanıklarını dinletti. Asena atalay eski eşi caner erkin'in boşandıktan bir yıl sonra şükran ovalı ile evlenmesi üzerine mahkemeye başvurmuş ve çocuğu için bir dizi hak talebinde bulunmuştu. Caner erkin'in bu sert açıklamalarından sonra asena atalay da harekete geçti. Eski eşler caner erkin ile asena atalay arasındaki nafaka krizinde şok gelişme! Asena atalay, caner erkin'in boşanma protokolünde yer alan oğlunun masrafları karşılaması maddesini yerine getirmediğini iddia etmiş ve ödenen nafakanın 50 bin liraya çıkarılmasını talep etmişti. Asena atalay, caner erkin'den i̇stediği nafakayı alamadı beta. Caner erkin ve asena atalay arasındaki sular durulmak bilmiyor. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in, oğlu çınar erkin'in velayetinin eski eşi asena atalay'dan alınarak kendisine verilmesi için açtığı davanın görülmesine devam edildi. 7 yaşındaki oğulları çınar'ın aylık 50 bin liralık okul. Asena atalay da bu gerçek doğrultusunda caner erkin'e bir dizi icra takibi başlattı. Futbolcu caner erkin ve eski eşi asena atalay arasında görülen nafaka davası sonuçlandı. Asena atalay'ın oğlu için aylık 50 bin tl istediği nafaka davasında, caner erkin'in mali sosyal durumunu araştıran mahkemeye, beşiktaş cevap vermedi. Eski eşi asena atalay'ın oğlu çınar'a iyi bir anne olamayacağı iddialarında bulunan caner erkin, oğlunu velayetini almak için mahkemeye de önemli kanıtlar bildirmiştir.

Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Asena atalay, eski eşi caner erkin'in tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik birliği içinde edindiği malların paylaşımı için dava açmıştı. Her ne kadar boşanmış olsalar da, çiftin bu evlilikten doğan bir çocukları var. + beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin ile anlaşmalı boşandığı eşi asena atalay arasındaki velayet davasına ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı. Ünlü futbolcu caner erkin ile asena atalay arasındaki gergin anlar devam ediyor.

Caner Erkin Asena Atalay Davasinda Taniklar Ne Dedi
Caner Erkin Asena Atalay Davasinda Taniklar Ne Dedi from odatv4.com
Caner erkin eski eşi asena atalay ile ilgili olarak olay yaratan savunma yaptı. Asena atalay, caner erkin'den i̇stediği nafakayı alamadı beta. Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Eski eşler caner erkin ile asena atalay arasındaki nafaka krizinde şok gelişme! Asena atalay ve caner erkin arasındaki velayet davasında hakim i̇syan etti gerginlik yaşandı beta. Masraf listesi ve talep ettiği miktar, gerçekten de bir süre. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in eski eşi asena atalay'dan olan çocuğunun velayetini almak için açtığı davanın görülmesine yine gergin bir şekilde devam edildi.

Caner erkin asena atalay'dan ayrıldıktan sonra oyuncu şükran ovalı ile evlenmiştir.

Caner atalay dün gece yaptığı açıklamada asena atalay'ın kendini evli iken. En son asena atalay eski eşi beşiktaş'ın yıldız oyuncusu caner erkin'e icra takibi başlatmıştı. Asena atalay'ın oğlu için aylık 50 bin tl istediği nafaka davasında, caner erkin'in mali sosyal durumunu araştıran mahkemeye, beşiktaş cevap vermedi. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in eski eşi asena atalay'dan olan çocuğunun velayetini almak için açtığı davanın görülmesine yine gergin bir şekilde devam edildi. İstanbul aile mahkemesi'nde görülen duruşmaya davalı asena atalay avukatıyla birlikte katılırken, caner erkin'i avukatları temsil etti. Kanal d'de magazin programı sundu. Asena atalay, bu evliliğin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmişti. 2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. 2013 yılında berkay ile asena erkin bebek odasından çıkarken yakalanmış ve olaydan kısa sonra. Beşiktaş forması giyen milli savunmacı caner erkin, sosyal medya hesabından eski eşi asena atalay hakkında açıklamalarda bulundu. 7 nisan günü i̇stanbul 14. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in, oğlu çınar erkin'in velayetinin eski eşi asena atalay'dan alınarak kendisine verilmesi için açtığı davanın görülmesine devam edildi. Birbirlerine sürekli dava açan ikilinin asena cephesinde kötü sürprizler var.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi caner erkin hakkında bir takım suçlamalarda bulundu. Toplam 178 asena atalay caner erkin haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası… Asena atalay caner erkin ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Caner erkin'e karşı aylık 50 bin liralık iştirak ve yardım nafakası talebiyle dava açan asena atalay duruşmada tanıklarını dinletti.

Asena Atalay Eski Esi Caner Erkin In Yeni Hayatini Degerlendirdi
Asena Atalay Eski Esi Caner Erkin In Yeni Hayatini Degerlendirdi from imgrosetta.mynet.com.tr
Asena atalay'dan bir çocuğu olan caner erkin, vekalet için açtığı davada eski eşini ağır şekilde suçladı. + beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin ile anlaşmalı boşandığı eşi asena atalay arasındaki velayet davasına ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Futbolcu caner erkin ve eski eşi asena atalay arasında görülen nafaka davası sonuçlandı. Geçtiğimiz günlerde nafakanın ödenmediğini söyleyerek 120 bin tl'lik bir icra takibi başlatan asena atalay'ın yeni isteklerinin. Beykoz'daki cam evin kirasını ödemeyen caner, asena atalay'ı evden tahliye ettirdi. Caner erkin ve asena atalay arasındaki sular durulmak bilmiyor. Caner atalay dün gece yaptığı açıklamada asena atalay'ın kendini evli iken.

Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor.

Asena atalay, caner erkin'in boşanma protokolünde yer alan oğlunun masrafları karşılaması maddesini yerine getirmediğini iddia etmiş ve ödenen nafakanın 50 bin liraya çıkarılmasını talep etmişti. Caner erkin eski eşi asena atalay ile ilgili olarak olay yaratan savunma yaptı. Oyuncu şükran ovalı ile evlenen beşiktaşlı futbolcu caner erkin'e bir yıl önce boşandığı eşi modacı asena atalay'dan her gün yeni bir şok darbesi daha geliyor. Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği atalay'a aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemesine karar vermişti. Asena atalay, bu evliliğin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Eski eşi asena atalay'ın oğlu çınar'a iyi bir anne olamayacağı iddialarında bulunan caner erkin, oğlunu velayetini almak için mahkemeye de önemli kanıtlar bildirmiştir. Asena atalay'dan bir çocuğu olan caner erkin, vekalet için açtığı davada eski eşini ağır şekilde suçladı. Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı. Caner erkin, iddiaya göre asena atalay'ı kendisi ve çocuğu için verdiği nafakayı babasına aktarmakla suçladı. Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası… Asena atalay da bu gerçek doğrultusunda caner erkin'e bir dizi icra takibi başlattı. Asena atalay caner erkin ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Caner erkin ve asena atalay arasında sular bir türlü durulmuyor.

Asena atalay da bu gerçek doğrultusunda caner erkin'e bir dizi icra takibi başlattı caner erkin. En son asena atalay eski eşi beşiktaş'ın yıldız oyuncusu caner erkin'e icra takibi başlatmıştı.

Posting Komentar

0 Komentar